Nye websider


Skienselva.no og porsgrunnselva.no er nå oppdatert til en nyere kildeversjon. Dette medfører at alt du ser er lagt inn på nytt og i en ny, bedre og oppdatert programvare. Dette kan imidlertid gi noen få utfordringer for deg som bruker.

1. For deg som er medlem i Skienselva Elveeierlag og som hadde registrert deg som bruker, kan det hende at ikke passordet ditt vil virke når du forsøker å logge deg inn på medlemsdelen. Dette løser du enkelt ved å trykke på "glemt brukernavn" eller "glemt passord" på innloggingssiden.

2. MMS bilder støttes ikke på samme måte som tidligere, derfor starter vi en annen type bildekonkurranse som vi har kalt: Årets blinkskudd . Eneste forskjellen fra tidligere er at bildene lastes direkte opp på sidene fra en pc eller mac.

3. Menyene er litt færre, men inneholder flere ting. Det meste du trenger å vite før du fisker ligger under menyen; "hvordan fiske"

4. Fangstregistreringen er også forbedret og alle kan nå til enhver tid se hva som sist ble registrert, hvor fangsten ble tatt og eventuelt bilde av fangsten.

De nye sidene er gjeldene fra 01.mai og vil ha en test periode ca 14 dager. I denne perioden kan det være linker og/eller innhold som ikke virker eller er oppdatert. oppdager du dette, vil vi gjerne ha beskjed på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.